Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépen tárolt névjegye...

A számítógépen tárolt névjegyeket nem tudom a telefonra rátenni?

Figyelt kérdés
Van egy LG P920 optimus 3d telefonom. Eddig az lg pc suite 4 programot tudtam használni az adatok mentésére, mikor megadta magát a telefonom le is mentettem minden telefonszámot. A szerelő remekül megcsinálta, rakott fel egy 4.0.4es androidot is a 2.valahányas helyett, de ezt a pc suite 4 már nem szereti, letöltette velem az Lg Pc suite programot. Ez viszont még ha a fejem tetejére állok akkor sem hajlandó a régi programból kinyerni az adatokat. A névjegyeket a gépen sehol sem találom. Valaki aki ért az ilyesmihez segítsen mielőtt a telefonom és a laptopom is a kukában végezné, én meg az ideggondozóban.

2013. nov. 4. 17:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!