Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Paintben hogyan tudok egy...

Paintben hogyan tudok egy képre átmásolni egy másik képből kivágott részletet?

Figyelt kérdés
Tehát azt tudom, hogy van egy kép, és azon van egy arc. Az arcot úgy tudom kivágni, hogy csak az arc legyen, hogy a kijelölésben a szabad kezű kijelöléssel az arcot körülrajzolom és akkor kivágtam. De ezt a kivágott arcot hogyan tudom egy másik képre rárakni? Nem tudom úgy, hogy két ablakban van megnyitva a Paint, mert ha átakarom húzni, akkor eltűnik. Nem tudom úgy se, hogy a második kép van megnyitva és azon vágom ki az első képből az arcot, mert kivágom ugyan és odahúzom ahova kell, de a kivágott képnek a többi része ott marad a második képen (amire az arcot akarom rakni) és nem tudom azt onnan eltüntetni, csak ha kivágom, de akkor eltűnik a második kép is alóla. Szóval hogyan tudnám ezt megoldani?
2014. febr. 10. 15:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

MÁR MEGVAN RÁJÖTTEM!!!

Másik ablakban az arc, kivágom, jobb klikk, másolás és aztán a másokira képre beillesztés és meg is van! :)

2014. febr. 10. 18:11
 12/14 tabaki ***** válasza:
:)
2014. febr. 10. 18:13
 13/14 Tengor ***** válasza:
Hm... ki mondott mást? :D
2014. febr. 10. 18:23
 14/14 A kérdező kommentje:
:D köszi!
2014. febr. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!