Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Excel 2003-ban miért nem...

Csibehad kérdése:

Excel 2003-ban miért nem tudom a kijelölt oszlopokat egy másik excel fájlba átmásolni?

Figyelt kérdés

Eddig ment. Ma meg nem. Folyton azt írja ki, hogy "Ez a parancs többszörös kijelölésen nem hajtható végre"

Kijelölök néhány oszlopot, Ctr+C-vel másolom, átlépek a másik fájl nyitott lapjára, és akár sima beillesztést, akár irányított beillesztést próbálok, mindig ez az üzenet jön.

A fáradtság nagy úr, a hülyeség még inkább, de ha eddig ez nem okozott gondot, mi a túrót ronthatok el?

+ próbáltam sorral, vagy egyetlen cellával a másolást, ugyanez történt.

2014. febr. 6. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:

nincs a másolandó .xls dokumentum szerkesztés, másolás ellen jelszóval védve?

esetleg nem írásvédett?

2014. febr. 6. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem írásvédett. Kénytelen voltam a teljes fájlt mentés másként új néven lementeni, csak egy lapot hagytam meg (ahonnan másolni akartam), a többit töröltem, majd a kérdéses lapról töröltem a fölösleges oszlopokat. Így most elkészült az eredetileg tervezett fájl, de ez így nem megoldás, hosszadalmas... Egyszerűen másolni és beilleszteni akarok. De hogyan???!!!
2014. febr. 6. 16:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs jelszóval védve. Azt sem tudom, hogyan kell azt csinálni :)
2014. febr. 6. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Történt valami, ezt meg kell osztanom veletek:

sikerült a másolás.

miután visszarendeztem az adatokat az eredeti helyzetbe.

tehát addig, míg adatrendezés volt a az egyik oszlop szerint, nem engedte másolni. de mihelyt visszarendeztem, azonnal ment sima másolás/beillesztéssel.

ez normális az excel 2003-ban?

2014. febr. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!