Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az igazi djk akik használnak...

Az igazi djk akik használnak laptopot zenekeveréshez, milyen programot használnak?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

itt a fő gond azzal van, hogy egy tört vdj-vel, jogdJ nélkül, rosszul beállított lapossal mennek zenélgetni a gyerekek.

Ez nem ennyiről, és erről szól.

Hál istennek, nekem megadatott hogy szinte mindent ki tudtam próbálni. Egy bakelit lejátszó a mai napig megvan,mert időnként imádom elővenni, sőt...a kisfiam 3,5 évesen jobban szereti azt hallgatni, mint a gépet.

2014. febr. 11. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
És sajnos még a Pioneer is a Virtual DJ-t adja a DDJ Ergo-hoz, ami azért nem egy olcsó kategóriás kontroller.
2014. febr. 11. 20:52
 13/19 A kérdező kommentje:
úgylátom baj hogy nem írtam le hogy van már kontrollerem:D amúgy numark mixtrack pro. tudom hogy nem egy profi cucc, sőt elég gagyi, főleg hogy virtual djt kaptam hozzá mert mással nem is nagyon működik.
2014. febr. 12. 16:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem is Mixtrack pro-m van, és működik Traktorral is. Vannak hozzá f asza mapolások. Nekem például egy 4 deckes verzió van fent.
2014. febr. 12. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Èn elèggè pc mániás vagyok, de attòl függetlenül (vagy èpp azèrt) nem bìznám az estèt sem az informatikára, sem Fortunára, vagy legalábbis nem teljesen. Sőt, ki fogtok röhögni, de mai napig audio cd-ket cipelek, kèt cdj-100s van előttem, vagy esetleg kèt cdj-800. Bár mostanában már csak hèbehòba zenèlek, mert sajnos a mostani munkám miatt nem igazán jut rá idő (èrtsd:gyakran dolgozom hètvègèken is). Viszont ha vannak ùj zenèk, amiket magammal vinnèk de mondjuk nincs idő kiìrni, vagy elfelejtettem cd-t venni, stb. na akkor piszok jòl tud jönni egy laptop, meg egy kontroller. Szemèly szerint az első szèriás Herkulessel kezdtem, most egy kicsit jobb Behringer van. De szerintem nem is lesz jobb, jövőre már hagyom az egèszet a fenèbe. Idèn mèg pár buli, hogy legalább az ezèvre befizetett jogdìj összege megtèrüljön, aztán kalap-kabát... Volt itt szò föntebb arròl, hogy a klub aládrakja a technikát. Igen, általában ott van, de sajnos nèhány helyen kifejezetten csapnivalò. Bár tènyleg a klubok többsège jòl működő, kifogástalan cuccot rak a pultra, ami az is marad mindaddig, mìg oda nem kerül egy olyan kollèga, aki ùgy gondolja, hogy minek òvja, mikor nem is sajátja...
2014. febr. 14. 09:43
 16/19 A kérdező kommentje:
és hogy tudnék eljutni odáig hogy klubbokban léphessek fel? mi ennek a menete?
2014. febr. 16. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:

sok sok gyakorlás....kiajánló mix, live mix, esetleg saját zene, bootleg, mashup.

Rögös, kemény út, pláne most, hogy minden 10. ember dj-nek hiszi magát.

Sajnos a pénz, éppen ezért egyre kevesebb benne. Akik nagyon jól tolják, ők kapnak viszonylag jó pénzt

2014. febr. 16. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Sok a dj is, meg az is, aki a kis cirkuszi mutatványát annak tartja. Ès ezen a vegyes porondon tènyleg nehèz èrvènyesülni. Immár 14 ève csinálom, bár nem minden èvet zenèltem vègig, ettől függetlenül volt több állandó helyem, rezidenciám, ès jòpár helyen, rendezvènyen voltam vendèg, kèt alkalommal határon tùl is (Románia, Szlovákia). Sokfèle "kollègával" hozott össze a sors, voltak profik, de pl voltam olyan helyen, ahol egy lelkes amatőr srác volt bedobva a mèlyvìzbe, mert a "mentora" kapott arra az estère másik helyről anyagilag kedvezőbb ajánlatot. Szegèny srác meg csak a traktor progit ismerte, azt is kontroller nèlkül, laptop helyett pc-ről. A sors ùgy hozta hogy egyszer kèsőbb meghìvást kaptam egy helyre, ahol láss csodát-az a srác volt a házigazda. Szòval vannak ilyenek, de ritka. Meg ennek a törtènetnek rèsze az is, hogy a mentora ùgy elszállt, hogy annyi pènzt kèrt, amennyit senki nem adott neki a környèken, bosszùsan letette a lantot, vagyis inkább abbahagyta a zenèlèst. De az a lènyeg, hogy ha kitartò vagy,lehet belőled valami akkor is ha kezdő vagy.
2014. febr. 17. 07:38
 19/19 anonim ***** válasza:
nem árt az, ha ismersz embereket, akik benne vannak a klub életbe...nálunk lehet érdeklődni, lehetőséget kapni..küldesz mixet, zeneanyagokat stb, és ha számunkra megfelelő, akkor adunk lehetőséget...de ritka, hogy megfelelő legyen..volt olyan, hogy egy szülinapos rendezvényen a tök amatör srácot felfedeztük és azóta is játszik a szórakozóhelyen...nem könnyü út...
2014. febr. 17. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!