Keresek olyan streamer letoltest ami helyetesiti az IDM? Jelenleg Freemake-em van, de nagyon nem az igazi! Hasznaltam egy honapig az IDM-et, fantasztikus, de az ingyen proba utan mar nem tudom hasznalni
Figyelt kérdés
Pedig az egyik legprofibb program amit valaha hasznaltam!Ha esetleg valaki tud egy ugyan ilyen jo streamert mint az IDM,ami barmit,barmikor leszed,akarmelyik oldalrol,kerem segitsen.Koszonom2013. okt. 28. 00:04
1/3 anonim válasza:
kikapcsolod teljesen az idm-t ,ezta crack-et bemasolod a telepitesi mappajaba:
elinditod ,regisztralod
nev barmi
email barmi
serial
7G7QY-NZWKQ-23KRA-RAMQ4
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a vallaszodat,de idaig en is eljutottam,de a serial numbernel elakadok.Sajnos nincs megbizhato linkem a serialhoz,ami fent van a netten,99% tele virusal es kamu!Ezert kertem ha van valakinek egy jo otlete a letolteshez.
2013. okt. 28. 12:39
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!