Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell telepíteni a...

Hogyan kell telepíteni a windows media player kódekjeit? (tar. Gz fájlokat)

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

P.O.C: Tudod egyáltalán miről mondasz véleményt? Próbáltad már? Azért ez nem egy K-Lite codec pack, vagy egy régen létező ACE Mega Codec Pack (nem tudom frissítik-e még ezt), ami tényleg csak elcseszte a rendszert.

A kérdező WMP-t akart használni, és ez a legjobb megoldás rá.

2014. febr. 4. 09:35
 12/15 P.O.C. ***** válasza:

Nem használtam még konkrétan ezt, de sok kodeck pack -el szívtam már meg életemben, többek az általad felsoroltakkal is, ezért vagyok ilyen előítéletes. Valamelyiktől 3 napon belül összeomlott a Windows -t, valamelyik meg csíkozta a videókat, valamelyiktől meg az mp3 lejátszás recsegett, valamelyiktől meg csak simán belassult a gép.

Akkor megtanultam: cocec pack -et soha!

De ha a tiéd valóban valami kivétel, akkor én kérek elnézést...

2014. febr. 4. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
BSPlayer és VLC is magának rendezi a codec-eket, ha van Internet kapcsolat
2014. febr. 4. 16:19
 14/15 P.O.C. ***** válasza:
A BS. Player online telepít külső codec -eket a netről mikor telepíted felfele, a VLC viszont alapból tartalmazza a lejátszáshoz szükséges belső codec -eket, így azt akár offline módba is telepítheted. Tehát nem ugyan az a kettő.
2014. febr. 4. 16:23
 15/15 anonim ***** válasza:

BS-nek jobb a GUI-ja és könnyebben kezelhető is, sok feliratkezelő helyet támogat online felirat kereséssel.

VLC-t meg úgy tudod konfigurálni, ahogy csak akarod, lejátszik becsomagolt állományokat is (rar-ban darabolt, tömörített filmeket).

Én mindkettőt használom. És mindkettő online frissíti magát. Nem tudtam, hogy van offline codec pack a VLC-hez, nekem az is online telepedett.

2014. febr. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!