Hogyan kell telepíteni a windows media player kódekjeit? (tar. Gz fájlokat)
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 19:02
1/15 anonim válasza:
Sehogy, mert az egy használhatatlan program. Zenéhez használj Winampot v Foobart, filmekhez BSPlayert v VLC Playert!
2/15 anonim válasza:
Úgy, hogy vlc-t használsz. [link]
3/15 medve5 válasza:
Ne kinlódj a wmp-el.A szoftverbazis,hu-n keresd meg a vlc media playert.ez a legjobb és ingyenes.Minden kodek gyárilag benne van.
4/15 P.O.C. válasza:
Ezek nem tömörített Linux -os csomagfájlok. Igazából halvány lila gőzöm sincs mi közük van egy Windows -os szoftverhez. :O
Én azt ajánlom hogy ne teletelepíts codekeket össze-vissza, hogy még az eredetét sem tudod, mert azzal csak belassítod a géped, és nagyobb valószínűséggel nyalsz be valami vírust.
VLC media player, Media Player Classic Home Cimema, GOM Player, stb. Ezek mint kiváló lejátszók, és nem kell hozzájuk külső codec, szinte mindenevők.
5/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem a legjobb de én szeretném ezt használni
2014. febr. 3. 19:10
6/15 anonim válasza:
Aakkor szimplán csak hülye vagy. Vlc forever.
7/15 anonim válasza:
Windows Media Player meg letezik? Nem is tudtam. Egybekent csakis a VLC-t ajanlom en is.
8/15 A kérdező kommentje:
Na jó ha ennyien ajánlják kipróbálom
2014. febr. 3. 19:50
9/15 anonim válasza:
CCCP-t telepítsd fel, és akkor utána használhaod a WMP-t:
10/15 P.O.C. válasza:
Na azzal szívatod meg magadat rendesen, ha codec pack -ot telepítesz, soha nem fogsz tőle megszabadulni, belassul a géped és egy csomó programnak bekavar. Jobb ha külső codec -et csak akkor telepítesz ha videotömörítést végzel (de eze esetben is csak azt ami szükséges, sosem komplett pack -ot!). Csak lejátszási célból orbitális ökörség cocec packot telepíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!