Photoshop CS6 kép átméretezése?
Hello! Volna egy olyan gondom, hogy leszedtem PS CS6 trial verziót, és a CS 5-ben volt olyan opció, hogy kijelölésnél megfogtam egy adott képet, és kedvem szerint összenyomhattam, kihúzhattam, nagyíthattam stb (kijelölt kép sarkában kis fehér négyzet). Általában arra használtam, hogy adott képet egy másik frissen lehívott üres (fehér) képkeretbe passzentosan beleraktam, vagy rétegként nagyítottam a képet (esetleg szélesebb és teltebb lett, stb), így feltűnőbb lett egy másik háttéren.
Na ez az opció nekem valamiért nem megy CS 6-ban. Akárhogy jelölgetem ki a teljes képet (réteg-ként van beadva a kép, nem háttér), nem bírom így összenyomni, nagyítgatni stb.
Van valami gomb, beállítás, ami felett elsiklottam, vagy csak szimplán nem megy már az újjal, esetleg ennyire béna vagyok ?:)
Előre is köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!