Hogy a fenébe csinálok színes képből feketefehéret az adobe photoshop 7. 0 CE progiban?
Mindenhol azt olvasom, hogy 2 kattintás...
De én már 1 órája ezzel sz*rakszok és már felforr az agyvizem az idegességtől, hogy még mindig nem tudom.
Na de 5 perc múlva sikerült a gimp-el.
Sokkal jobb ez a gimp mint a photoshop és még ingyenes is...
Szerintem PS-ban is pillanatok műve szürkeskálásra állítani a képet, de a fene emlékszik már rá, én is Gimpet használok... :)
Egyébként ilyesmire több mint elég az IrfanView.
Hát ez csuda egyszerű... A Gimpben Színek->Telítetlenné tevés, az IrfanView-ban (ha jól emlékszem) Kép->Szürkeárnyalatúra változtatás, itt meg ez a kínkeserves nyúzgálás? Ráadásul *sokkal* egyszerűbb, nem ám csak valamicskével...
A PhotoScape védelmében el kell mondanom, hogy igenis, képes egy lendülettel szürkeárnyalatosra vagy szépiára vagy egyéb színárnyalatra módosítani a képet, ugyanolyan egyszerűen, mint a többi képszerkesztők. Csak meg kell találni hozzá a megfelelő menüpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!