Hogyan indíthatom el a windows 7-es gépen a recovery
módot?
Figyelt kérdés
Van egy acer aspire laptopom amin gyárilag van win 7 a média markt-ban vettük.Csak matrica van a gépen,se dvd se semmi más nem volt amin meg sem lepődtem.Mostanra belassult mivel nem tudom a kulcsot amivel aktiválhatnám nem akarom teljesen újra rakni,ezért gondoltam a recovery-re.
2014. febr. 2. 17:23
1/8 anonim válasza:
A windows 7-ben nincs ilyen funkció csak a windows 8-tól van (számítógép felújítása) címszóval.
szerintem érdemes lenne kitakarítanod a rendszert erre egy ccleaner is elég bár ha nagyon lassú már a gép akkor töredezettségmentesíteni kellene ha ez sem segít akkor pedig újratelepítés
2014. febr. 2. 17:25
2/8 anonim válasza:
A kulccsal pedig jogosult vagy aktiválni egy a tieddel azonos rendszert. tehát ha leszedsz egy a gépedre telepített Windows 7-et akkor aktiválhatod a matricán lévő kulccsal
a lényeg hogy a verziója megeggyezzen a gépeden lévővel
mondjuk Home Premium
2014. febr. 2. 17:28
3/8 anonim válasza:
Jó esetben van egy recovery partíciód, amiből a gép gyorsan visszaállítja magát gyári beállításokra. Hogy hogy tudod ezt a folyamatot elindítani, azt a gép használati útmutatójából tudhatod meg. Ha nincs meg, akkor acer.com vagy google "géptípus recovery".
2014. febr. 2. 17:36
4/8 anonim válasza:
Hp laptopon indításkor esc->f11 és ott a menüpontban van a recovery szerintem acer-en is valami hasonló helyesn
2014. febr. 23. 09:07
5/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam nemrég.VAN RECOVERY WIN7-RE!Aki nem ért hozzá az inkább ne írjon.indításkor F8-at kell nyomni és behoz több javítási lehetőséget a legalsó a recovery.Csak jelszóval lehet elindítani ha nincs felhasználó jelszód akkor csinálj egyet előtte.
2014. febr. 23. 20:56
6/8 anonim válasza:
Gondolom azzal is tisztában vagy (ha már mi nem értünk hozzá)
hogy ez annyiban fog segíteni a géped teljesítményén hogy (ha lehetséges) visszaállítja egy korábbi állapotra a rendszert.
2014. febr. 24. 05:50
7/8 anonim válasza:
Amit fönt írtam egyáltalán nem volt hülyeség.
ha lassú a géped akkor használj Advanced System Care-t vagy telepítsd újra.
2014. febr. 24. 05:53
8/8 A kérdező kommentje:
Gyári állapotra állítja vissza a gépet ami nem azonos a korábbi verzióval.Egyébként a.s.c.-t(vagy ccleaner de a legjobb a registrybooster)használok több gépen is és egyet értek vele hogy egy jó program.Egy idő után kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!