Menyi az esélye hogy sikerül a feltörés Archive Password Recovery-al, és menyi ideig tart?
Letöltöttem a Archive Password Recovery-t, egyszerre 2x nyitottam meg a programot, egyiknél csak kisbetüsök másiknál kis és nagybetük probálgatását jelöltem ki, evvel időt lehet sporolni, ugye?
Ehez kéne a jelszó, ha esetleg valaki tudná az nagyon jol jönne!
Ha a feltörés 4000 év akkor ha időt spórolsz talán 3000 év alatt meglesz. Mivel mindkét progi ugyanazon hardver alatt fut, nem biztos hogy spórolsz.
a Gmailhack meg szerintem nem létezik, csak le akarnak húzni pénzzel. Tipikusan az ilyen hack-elős dolgokkal verik át a jónépet. Beteszik a nagy semmit egy 5000 év alatt feltörhető jelszó mögé és ennyi. Hagyd a fenébe!
Ezt a cikket azért ajánlom, mert érdemes megfigyelni, hogy a profi hackerek mennyire nem a kód feltörésével foglalkoznak benne, hanem a valóban kikezdhető láncszemet, az emberi gyengeséget támadják minden erővel. A biztonsági módszerek kiagyalói sem szájtáti mamlaszok, különben semmit sem érne a munkájuk. Naiv ábránd, hogy egy trükkös programocska majd kifog rajtuk.
Én Fehersrac nélkül rá nem jöttem volna, miről lehet szó, de ha tényleg az a helyzet, hogy a maceratúra után szereztél egy titkosított tömörítésű fájlt, akkor valószínű, hogy igaza van, nem is akarják, hogy ki tudd bontani. Pontosabban azt akarják, hogy ne tudd kibontani, és ezt a világ legkönnyebb dolga biztosítani. Lehet, hogy az Archive Password Recovery könnyedén megbirkózik a "manci" vagy "12345" jelszavakkal, de biztos lehetsz benne, hogy egy állítólag hackeléssel foglalkozó briganti nem kedveskedik neked ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!