Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki ajánlana, egy jó Lakás...

Valaki ajánlana, egy jó Lakás építős Játékot/programokat PC-re? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném, a segítségeteket kérni, hogy aki tud tök jó hangúlatú, kreatív lakás/ház építő játékokat Pc-re, az írjon ide egy kommentet a játék címével, és hogy miért ajánlaná... Mert, én ilyen építős játékoknál olyan építős játékokra gondolok amiket egykor még az atari csinált... Pl.: Roller Coaster Tycoon 3... Ilyesmi játékok érdekelnének... Mert lehet hogy, építős meg az építő illetve, irányítópanel nem igényel diplomát, de nekem így 23 évesen tök jó kikapcsolódást adna...

A válaszokat, zöld kézzel jutalmazom...

#PC #építés #tervezés #Atari #kreatív játék #Lakás/ház tervezés #Roller Coaster Tycoon3 #Játék(Pc)
2014. febr. 1. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Sims2/3?
2014. febr. 1. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát... Én nem vagyok nagy barátságba a sims, játékokkal. De, a Simsben lévő ház tervezés megfelelő, csak nem akarom nevelgetni meg etetni, meg mindenféle baromságot csinálni a simsben létrehozott karakteremmel... Csak szimplán, lakást vagy házat tervezni kívülről, belülről, egyaránt...
2014. febr. 1. 15:00
 3/8 anonim válasza:
Ezt a simsben is megteheted. Csinálsz egy random családot, veszel nekik egy telket. Mikor beköltöztek, beütöd párszor, hogy ctrl+shift+C motherlode, ezáltal lesz jó sok pénzed, és már építhetsz is.
2014. febr. 4. 23:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát, rendeben. Akkor, kipróbálom ezt a Sims 3-at... Mert, már én is nagyon sok embertől hallottam hogy, nagyon jól van megcsinálva a ház építési lehetőség... Úgyhogy, most kipróbálom. Köszi 1# meg 3#! Megy a zöld!
2014. febr. 5. 07:49
 5/8 anonim válasza:

Nos én teljesen mást javaslok neked.

Kezd el az ArhiCAD-et megismerni.

Annál jobb ház-tervező programra nincs szükséged.

Beállítható a nap dőlésszöge, az idő, hogy süssön a nap (így az árnyákok máshol lesznek, de ez csak 1 funkció a rengetegből) Én AutoCAD-et használok (más jellegű tervezések) de ez egy komoly program, amivel játék a munka (számomra) AutoCAD-ben pl. otthon játékok helyett 3D-ben tervezek dolgokat, melyet később lehet CNC-vel legyártatni.

Még egyszer írom, maga a program nem játék, hanem mint a PS egy komoly program. De ha be tudod szerezni, ki tud kapcsolni ha szereted a dolgokat az alapoktól felépíteni.

Pl gyakorló feladat lehet az is, ha a saját házatokat, lakásotokat elkészíted digitálisan. Sok mindenre rá fogsz jönni a gyakorlás alatt, és utána már csak a képzeleted szabhat határt, akár egész városokat is beletervezhetsz, kezdve a tömblakásoktól az utolsó pohárig egy asztalon.

2014. febr. 5. 14:09
 6/8 anonim válasza:

pl itt beszerezheted:

[link]

2014. febr. 5. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Wow, nagyon szépen köszönöm! Ez az ArchiCad nekem nagyon szimpatikus. Figyelj, lehetne még az a kérésem, hogy küldenél nekem egy tanító videót, vagy pedig valahogy leírni nekem a kezdő opciókat, amiket ajánlanál... Mert, magyarul, vagy pedig egy kezdési lökettel, könnyebb lenne bele vágódni a program használatába. Előre, is köszönöm! Megy a zöld!
2014. febr. 5. 22:08
 8/8 anonim válasza:

Köszönöm :)

Nos én ArchiCAD-el csak ismerkedtem, nem nagyon használtam, nekem a célom a saját ,,álomlakás elkészítése volt". Előtte én használtam már kb 8 évet AutoCAD-et ami az alapfunkciókban nagyon hasonlít.

Balra található az egyes elemek beviteléhez szükséges panel jobbra az anyagokat tartalmazó. Ha pl. tégla anyagot akarsz akkor azt az előre bevitt faltípusra csak rá kell húzni (katt húz és elenged a falon) automatikusan átrakja.

Valamint emlékeim szerint a tető dőlésszöge is változtatható volt. De tényleg nem mélyedtem el benne különösebben. Csomó oktató videó van fent a youtube-on. A házat is AutoCAD 3d-ben készítettem el, igaz ennek nem lesz annyira szép a nyomtatása, de számomra jobban szemléltet mindent (ugye aki inkább a vonalakat, sraffokat tolerálja az anyagszínek helyett).

2014. febr. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!