Real time effektprogramot keresek elektromos gitárhoz. Van ilyen?
Itt a top 5:
"virtual guitar effect software"-re kerestem
Én annó a ReValver-rel próbálkoztam, mikor még nem volt erősítőm meg pedálom. :)
Mit szeretnél amúgy belőle használni?
csak mert vannak effektek amiket egy délután simán össze ehet dobni 0 elektornikai tudással is, csak kis ájkjú kell hozzá.
Meg alkatrészek, doboz, kapcsoló, forrasztópáka, stb. :)
Áramkörkészítéshez eszközök, maratószer, stb.
Az meg pénzbe kerül és még mindig csak egy effekt, amiről fogalma sincs, milyen hangja lesz.
Nyilván azért keres szoftvert, mert többféle effektet akar kipróbálni ingyen.
Dehogy kell panel, meg páka...Én tekertem össze levegőbe alkatrészeket (mert egy kollégám ki szerette volna próbálni én meg lusta voltam megépíteni)...
konkrétan az mxr distortion plus-t. Működik az azóta is.
Sőt, a csöves cuccokat offboard szeretem csinálni.
Levegőben összetekerni...
Igényesség ftw.
Gondolom a videoton is igénytelen és gányol, mert offboard tekergetett alkatrészekből építette a ma is működő jobbnál-jobb csöves rádióit.
Gratulálok a szakértelmed hiányához.
Nem rádióról beszélünk, hanem effektpedálról, amit taposnak, rúgnak néha, ami nem egy fix helyen áll, hanem hozzák-viszik, szállítják. Talán nem véletlen, hogy egyetlen profi effektpedál se készül csak úgy a levegőbe huzalozott alkatrészekkel. Még a hand wired pedálok is NYÁK-ot használnak.
De minek szétoffolni a kérdést, inkább szoftverről beszélj, feltépve, ha arról tudsz hasznosabbat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!