System32/cmd. Exe-vel miket lehet csinálni? Az internetes előznényeket meg tudom keresni ha privát böngészést használ az illető?
> System32/cmd. Exe-vel miket lehet csinálni?
Sokféle dolgot. Persze meg kell tanulni a használatát, illetve ismerni kell a rendszer működését. Lásd pl.: [link]
> Az internetes előznényeket meg tudom keresni ha privát böngészést használ az illető?
Ha így lenne, nem hívnánk privát böngészésnek. A privát böngészés attól privát, hogy nem hagy nyomot, nem lehet visszanézni, hogy mit csinált az illető.
A Windows rendszer tartalmaz egy ügyféloldali DNS-gyorsítótárazási szolgáltatást, ami azt jelenti hogy minden oldal elérési adatát lementi amit meglátogatsz, gépnevek, ip címek és URL címek is olvashatóak itt, magyarán a böngészési előzmények.
cmd-be beírod ezt: ipconfig/displaydns|more nyomogasd vagy tartsd nyomva az entert hogy az összeset végignézd. Vagy ha csak így beírod: ipconfig/displaydns akkor kiírja az összeset, ha sok van nem fogod látni az összeset, ezért szokták azzal nézni amit először írtam.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!