Photoshop 7-el lehet kereteket csinálni a képhez?
Nekem sajna angol verzió van,és ez miatt nem tudok semmit csinálni rajta szinte :S
Elöre is köszi..
ezt is olyan nehezen tudtam megszerezni és telepiteni hogy az csak na:D
nem vagyok egy számitogépzseni:P
de ha valaki tudja hogyan lehet a PS 7-en annak örülnék..
ha csak a keret a gond, akkor használd a PhotoFiltre programot. Magyar nyelvű, és sokkal egyszerűbb a képkeret kezelése mint a PS-é
1.lehetőség:(Kép eszköztár> Külső keret, megadod a szélességet, színt, esetleg a mintázatot a legördülő menűből kiválasztva, és OK, vagy Enter.
2. lehetőség: Szűrők eszköztár> Keret, itt válszthatsz több lehetőség közül, (Egyszerű, Dia, 3D-s Gomb, 3D-s Keret,) az Azonnali előnézetet bekapcsolva láthatod, hogy mit alkottál, ha nem tetszik, klikk a Mégsem gombra, és lehet más variációval próbálkozni.
Én még egyszerűbbet javaslok,az ingyenes,magyar nyelvű Photo Scape-t. Ebben csak kiválasztod a keretet és kész is.Ennél egyszerűbben semelyik progi sem csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!