Miért frissíti magát a firefox?
Amikor direkt kivettem a pipát, hogy ne frissítse magát. Firefox 18-at használok. Én úgy szeretem, ha a letöltések egy külön ablakban jelennek meg, így jobban szemmel tudom tartani, ha esetleg valamelyik fájl megszakad. Így meg most fent a könyvjelzők mellett van a letöltés, és azt meg le kell nyitni, hogy lássam.
Amikor másnap bekapcsoltam a gépet, már ez a letöltési helyzet fogadott, pedig nem is frissítette magát a firefox.
Nem tudom milyen pipát vettél ki,de ott pötty van nálam, a pipa csak a kiegészítők miatt van.
már nem nagyon emlékszem a 18-asra, de ajánlom a mostanit, remekül összerakták!
A kérdést nem teljesen értem, mivel ha frissítené magát akkor már neked is a 26 -os lenne fent.
A letöltéseket meg oda rakrák és kész.
Nem használtál letöltésvezérlőt?
Annyit mondhatok ami ilyet csinált az a Download Statusbar, ahol beállítható ,hogy teljes ,vagy kis méretben fussson a letöltés, ill. ott van a DownThemAll.
Nos a Download Statusbar -t sokáig nem fejlesztették ezért nem volt kompatibilis a firefox-al. Az utóbbi hetekben, más néven jött ki ugyan az ami már használható a Firefox újabb verziójával.
ezekről beszélek:
S3.Download Statusbar (új néven az eredeti)
DownThemAll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!