Miért nem működik jól?
Figyelt kérdés
A napokban fel lett rakva a GTA4 a laptopomra, de nem működik úgy ahogy kéne. Valami nem stimmel a grafikájával. A tárgyak a levegőbe vannak, nem látszanak a falak, szinte semmi csak az ég meg a föld. A grafikai belállításoknál nem lehet feljebbhúzni a grafikát, semmit, mert alul pirossal az elérhető energiaforrásra azt írja ki hogy 297/59 MB. és ismerősömnek nem ezt írja. valami nincs rendben vele. A laptop azt írja hogy a videokártya megfelelően működik. Egyébként 1 G-s. Szóval rendesen futnia kéne neki. Mi lehet a baj? Tudtok nekem segíteni?2014. jan. 29. 20:41
1/5 anonim válasza:
Az, hogy 1G-s, nem jelenti azt, hogy rendesen kéne futnia. Különösen, ha valami Intel vacak. Írd ki a pontos típusát, és utána kitaláljuk, mi a szitu.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen hogy segítessz :)
Samsung np300e5c a02hu
2014. jan. 30. 23:29
3/5 A kérdező kommentje:
a furcsa nekem az hogy az ismerősömnek egy 4 vagy 5 éves gépe van, amibe fél G-s videokártya van, az én laptopom meg 1 éves, és az övén tökéletesen fut
2014. jan. 30. 23:30
4/5 anonim válasza:
Ahogy elnézem, ez egy optimusos gép, tehát dinamikusan vált az intel és az nvidia videokártya között. A problémádat okozhatja, ha a gta esetén nem vált, hanem az intelen futtatja.
Legyen a gyártó honlapjáról telepítve a driver, illetv ha az nvidia control panelben van ilyen beállítási lehetőség, akkor add hozzá a játékot, hogy mindig az nvidián fusson.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:) en nem nagyon ertek a szamitogepekhez de majd megprobaljuk ismerosommel amut mondtal:))
2014. jan. 31. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!