Joc81 kérdése:
Valyon mi a Játék neve?
Figyelt kérdés
2004 környékén találkoztam egy logikai játékkal. Talán Big Fish vagy Popcap game, de ez csak tipp, a jellegéből adódóan. Bűntényt/gyilkosságot kell benne kideríteni (valami olyasmi volt hogy a feleség/férj/inas.... volt a gyilkos és mi volt a gyilkos eszköz..) A játéktér négyzetrácsokra volt oszta (talán 1-1 szoba) és emlékezeteim szerint insormációk voltak megadva a helyről és kizárásos alapon maradt meg a tett helyszíne (ez nekem így rémlik) Elején talán 3*3-as a játéktér és ahogy nehezedik úgy bővül a későbbiekben 4*4 4*5.. mezősre. Ebben kérném segítségeteket. Ha van valakinek valami tipp-je, hogy mi lehet a játék neve, megköszönném. Várom az ötleteket. Köszönöm.2014. jan. 29. 20:13
1/1 Jozsika2013 válasza:
Sajnos nem tudom a jatek nevet, de azt javaslom, hogy a kerdest az "iddqd" blog ilyen temaju rovataban tedd fel. Szerintem ott nagyobb sikerrel jarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!