Erdemes lecsereljem a win 7-et 8-asra?
Figyelt kérdés
Mennyivel jobb/hasznalhatobb/hasznosabb a 8as a 7es winnel? Erdemes lecsereljem? egyaltalan fogja birni a laptopom?? 2.20GHz , 6 giga ram es 64bit. (mivel lany vagyok, nem biztos h tenyleg a legfontosabb infokat irtam le)2014. jan. 27. 20:44
1/3 anonim válasza:
Hát... Mivel gyorsabb, ezért azt mondanám, hogy cseréld, de egy lány, mellesleg szerintem a fiú is nézi az op.rendszer kinézetét. Esztétikai szempontból sz.r. Ráadásul vedd figyelembe a jövőt is: a win xp jó volt, a vista nem, a 7 szintén jó volt, a 8 nem. Elméletileg most valami jó jön ^^ összegezve: a seggemet sem törölném ki vele, maradjon a win 7.
2/3 anonim válasza:
Ha új géped van, tehát alig volt használatban, akkor mehet rá a win 8.
De ha már rendesen "belaktad" (említetted h win 7 van jelenleg rajta), ebből feltételezem h sok-sok minden van rajta a gépeden. Sztem fölösleges váltanod, ráérsz később a 9-re. :D
Kicsit bonyolult lett így estére a fogalmazás, de összegezve:
Ha tiszta a gép, nincsenek rajta fontos dolgok, nincsenek rajta megőrízendő fájlok (pl. vetted nem régiben), akkor telepíthetsz rá win 8-at.
Ha használatban volt, rajta vannak a sulis dolgaid, telepített programok, hozzá szoktál a géphez, akkor fölösleges, mert annyival nem jobb, ha egyáltalán jobnak mondható... :D
3/3 A kérdező kommentje:
hat tavaly vettem, tele van munkahelyi projektekkel, de mondjuk le tudom menteni a fontosabb dolgaimat, nem ez a fo problema... hanem maga az, hogy megeri e, szepnek szep de hasznalhato, megeri lecserelni? vagy belassitja majd a gepet?
2014. febr. 26. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!