Ilyen képet, hogy tudok készíteni?
2014. jan. 25. 19:13
1/7 anonim válasza:
csinálsz egy képet amin a fej van, egy másikat amin a kéz majd a kezet ráhúzod a fej kép fölé (fölötte lévő réteg legyen) és részben átlátszóvá teszed.
2/7 anonim válasza:
Nem értek a ps-hez, de nem lehet nehéz ilyen képet készíteni, csak annyi, hogy az egyik képet(jelen esetben a 2 kezes képet) el kell halványítani, új rétegként hozzá kell adni az arcos képhez, odaigazítod az archoz, ahogyan szeretnéd és kész.
3/7 tabaki válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Addig eljutottam, hogy főlé húztam, egymáson vannak, a kezet is jól megcsináltam midnen, csak nem tudom, h kell elhalványítani a "kezes réteget", azt valaki megtudná mondani?
2014. jan. 26. 15:38
5/7 tabaki válasza:
Túl sokat nem kellett volna keresgélned, amennyire tudom, a rétegpanel legfelső két opciója éppen a rétegmód és az átlátszatlanság...
6/7 tabaki válasza:
Ja, hogy ez még nem magyarázat... Kijelölöd a felső réteget, azután a Normal feliratú sort lenyitod, és a Multiply-t választod helyette -- vagy az Opacity értékét vedd le 50% tájára. A változás mindig azon a rétegen hajtódik végre, amelyet kijelöltél.
7/7 csacsi2 válasza:
tipp.:
Van egy olyan eszköz, hogy előzmény ecset. Ha a fedettségét beállítod (opacitás) akkor azzal szabályozod mennyit adjon vissza az eredeti képből, azaz egy rétegen belül "több szintü" fedettség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!