1/3 anonim válasza:
az "ilyen" alatt te mit értesz ?
-napsütés-e
-ragyogás-e
-vékony szolid keret-e
-felirat-e
-fakítás itt-ott-e,
de ha pl csak betűket akarsz egy jpg-re nyomicolni,arra legegyszerűbb a PhotoScape
2/3 Kati Tibor válasza:
Igazából bármilyen programmal én ezt a ketőt ajánlom:Paint tool Sai,Photoshop én a paint tool sai-it használom szerintem az jobb vagyis nem jobb hanem egyszerübb kezelni gyorsabban beletanul az ember.
3/3 tabaki válasza:
Igen, okvetlenül méregdrága fizetős szoftvert szerezz be, világért se Gimpet, RealWord Paintet, Hornil StylePixet, FireAlpacát, Inkscapet, amelyek nem adhatnának tekintélyt az efféle lótúró-színvonalnak.
Hirtelenjében nemigen jut eszembe olyan használhatatlan képszerkesztő, aminek ez problémát jelentene. Erre még a Paint is tökéletes, ami sok mindent elárul...
A kép egyetlen észrevehető fortélya az élvezhetetlen elmosódottság, ezt a JPG-mentés minőségének szokatlanul alacsonyra állításával érheted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!