Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nem indul el a counter...

Miert nem indul el a counter strike?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eloszor elindult, volt eleg nagy fps laggom es allitgattam a video beallitasoknal es mostmar nem indul el, de a kovetkezoket irja The game has detected that the previous attempt to start in openGL video mode failed. The game will now run in software mode

Normalisan ezutan el kellene induljon, de megsem indul, nincs esetleg egy olyan file, ha azt kicserelem akkor az alapbeallitasokkal indulna el?

hja amugy steamen (ujraraktam mar a steamet is meg a jatekot is tobbszor)

2014. jan. 25. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Steamos játékoknál ha kitörölsz egy fájlt a játék mappájából, akkor elvileg kiírja, hogy frissíteni kell, hogy elinduljon, vagy induláskor kicsit töltöget ott valami csík.De ha ez nem működik, akkor töröld le a Steamot is, aztán a Steam mappát is, mert az törlés után is megmarad, és gondolom abban még benne van az a fájl, ami a játék beállításait tárolja. Ja, és aztán rakd fel újra a Steamot. eddig ennyi ötletem van.
2014. jan. 25. 17:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Amikor kitoroltem a jatekot minden letorlodot, de megsem tudom elinditani, ugyancsak azt irja
2014. jan. 25. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát... nem értem... pedig ha mindent kitörölsz, muszáj lenne neki menni.. amúgy a videokártyával gyűlt meg a baja, ezért szoftveesen próbálja élette kelteni a játék 'játék' részét (én se vagyok az a vérprofi). Talán letörölni a játékot, aztán a Steam mappában a SteamApps mappaban a common mappában van egy counter-strike mappa, azt töröld ki. egyenlőre ennyi..
2014. jan. 26. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi, hogy probaltal segiteni, megcsinaltam mar, tettem uj windowsot
2014. jan. 31. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!