Szuszi ツ kérdése:
Destroyt kaptam egy szerveren Counter-strike 1.6-ban, hogy oldjam meg? Többi lent.
Figyelt kérdés
Román szerveren játszottam mikor az Admin kibannolt, mert nem hiszi el, hogy kitúrtam úgy, hogy ö a doboz mögött állt, és kaptam valami elég durva destroy-t... már kb 3-szor újratettem a cs-t kicseréltem a config fájlt, a GameMenu-t és mindent amit eddig találtam, de mikor megnyitom a játékot automatikusan rápróbál csatlakozni arra a román szerverre és mire kidob, mert ugye bannoltak, nincs menüm, és csatlakozni se tudok szerverekre, mert valami letiltja... már próbáltam azt is hogy úgy ahogy van az egész Counter-Strike 1.6 mappát kitöröltem a francba, de semmit sem segített... Ötlet, hogy hogyan oldhatnám meg? :/2014. jan. 25. 13:31
1/7 anonim válasza:
Tölts le egy másik verziójú CS-t, és azt telepítsd másik mappába.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez megvolt, ám még mindig nincs menüm, és valami leblockolja, hogy csatlakozzak szerverre... amikor csatlakozok egy szerverre elindul már a csúszka ám rögtön írja, hogy connection timed out... Annyit kéne még tudom megcsinálni, hogy visszakapjam a menüt és, hogy valahogy átállítsam, hogy ne legyen időkorlátom a szerverekre csatlakozáskor... Ezt nemtudod hogyan, olhatnám meg?
2014. jan. 25. 18:21
3/7 anonim válasza:
Hát akkor a legegyszerűbb és legtutibb megoldás, ha újratelepíted a windows-t. Máskor pedig ne menny külföldi szerverekre.
4/7 anonim válasza:
Szia! Igazából csak annyi lenne a dolgod, hogy megnyitod azt a mappát amibe a cs1.6-ot telepítetted. Utána a cstrike mappát nyisd meg és ott megkeresed azt a fájlt, hogy ''config.cfg,, és kitörlöd. Ennyi lenne az egész. Lehet, hogy egy párszor meg kell ismételned amikor kikapcsolás után újra indítod a géped de ez nem túl nagy probléma.
6/7 A kérdező kommentje:
Egyik se segítettek, már próbáltam őket kérdezés előtt is.
2014. febr. 6. 16:47
7/7 csom adrian válasza:
Szia!
legjobb eséjed lenne hogy ujratelepited a gépedet és letőltesz más cst és megoldodik figyeld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!