Skype-probléma. Volt már nektek ilyen? Tanácsoltok valamit?
Sziasztok.
Remélem nem lesz túl hosszú.Szóval kezdeném onnan,hogy volt régen az msn és a skype.Nekem mindkét helyen voltak ismerőseim.Mikor az msn megszűnt,akkor a skypera kerültek át onnan az ismerősök.Egy ideig ez működött,de mostanában ez eredetileg msn-ismerőseim nincsenek meg.
Azzal nem tudom összefüggésben lehet-e,hogy volt mikor valami baj volt a bejelentkezéssel,és akkor valami másik fiókba jelentkeztem be.És valahogy azóta nem működik.
Szóval:miért nincsenek meg?Van erre megoldás?Volt már nektek ilyen?Lenne valami tanácsotok?
Előre nagyon köszi a hasznos válaszokat.
u.i.:Arra is gondoltam,hogy küldök annak az 1-2 embernek új felkérést.
De ez nem tudom működne-e.
A másik:nem tudom én rajta vagyok-e az ő listáján?De szerintem rajta vagyok,csak ő nekem nem.
Szia! Köszi a választ,ment a zöld. :)
Ellenőriztem a szűrőt,nem igazán változik semmi,csak az,hogy ha ráklikkelek,hogy "elérhető",akkor csak azt az egy embert hozza,aki elérhető.
De ezen kívül semmi nem változik,ha a többire kattintok akkor sem.
Tulajdonképpen mindig ugyanazok mutatja,az előbb említett eset kivételével.
Van olyan fül,hogy "Facebook", "Skype","Összes" meg "Elérhető".A skype funkciónál mindet mutatja.A facebooknál egyet se.Utóbbi nem is meglepő,meg a facebookal nem is kapcsoltam össze a skypeom.Ezért nem mutatja.
A skype-nál meg azért mutat ugyanannyit szerintem,mert mind skypeos,tehát..nincs is máshonnan ismerősöm a program szerint.
Ezt jó hosszan fogalmaztam meg,de részletezni akartam,hátha akkor még jobban tudsz/tudtok segíteni.
Kérlek,írj vissza nekem :)
ma 07:19
hülye kérdéseid vannak nagyon..
Köszönöm mindenki válaszát!
Az nem lehet,hogy letörölt,mert annyi sok ismerős azért biztos nem törölt le.
Viszont vannak fejlemények,mert beszéltem az egyik ismerősömmel,aki "eltűnt",az outlookon beszéltünk.Oda is az msn,hotmail,stb. kapcsán mentem.De a lényeg,hogy azt mondja,hogy eddig is az Outlookon keresztül volt fent Skypeon.
Szóval nem "tűnt el" olyan értelemben.Viszont nem tudom miért nincs rajta a skype listámon.Talán azért,mert ahogy mondja,az outlookon keresztül használja a skypeot.
Vagy,nem tudom.
De már ennek is nagyon örültem,hogy újra tudtam vele beszélni.Már ez is óriási haladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!