Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet az oka annak, hogy...

Hagymás kérdése:

Mi lehet az oka annak, hogy az avast vírus írtó trójai vírusként kezeli a CSEREBERE. HU oldalt? Hozzá teszem, hogy évek óta használom az avastot és napi szinten belépek a CSEREBERE. HU oldalra. Soha nem volt ilyen probléma.

Figyelt kérdés
Az avast ver.8.0 free
2013. dec. 29. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószinűleg az oldalon valamelyik hirdetésben van olyan kód, ami vírusra hasonlít. Nem feltétlen vírusos, és mivel az oldal üzemeltetője valószinűleg valamilyen hirdetésszervező reklámjait helyezi el (pl Google Adsense), így nem is nagyon tud mit kezdeni a "vírussal".
2013. dec. 29. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos talált 1 kártékony kódot az oldalon, és letiltotta. Valszeg csak ideiglenesen
2013. dec. 29. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem működik, valódi kódos Eset Smart Security7 van a gépemen, de nem jelzett semmit. Chrome a böngészőm, van benne reklámblokkoló Adblock Plus.

Valamelyik reklámban helyeztek el Javascriptbe ágyazott trójait, ez okozhatja. Telepíts a böngésződbe Adblock Plus-t, magyar, német, román, ukrán külső szűrőkkel.

2013. dec. 29. 12:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Kösz midenkinek a választ időközben az avastban megtaláltam azt az opciót ahol ki tudtam kapcsolni a felugró ablakot.

Sejtettem,hogy nincs nagyobb probléma,de nagyon idegesítő volt,hogy minden lapnál felugrott az értesítés.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat és Boldog Újévet mindenkinek.

2013. dec. 30. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Felugró ablakokat a böngészőkben is ki lehet kapcsolni.
2013. dec. 30. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a tippet megpbóbálom ott kikapcsolni.
2013. dec. 31. 06:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Futtasd le ezt az online scannert, leirtja a trójait.

[link]

2013. dec. 31. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszi.
2014. jan. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!