Chrome böngészőmben miért szaggatnak a HD videók?
Figyelt kérdés
Valami van a levegőben, mert csak a Chromeban nézett HD videóim szaggatnak. Ha Operával nézek HD videót vagy a gépen nyitok 1080p-t akkor semmi probléma. Külön pikáns, hogy a Chrome beépített Flash playerrel rendelkezik. Lehet ez a probléma?2014. jan. 19. 23:36
1/8 anonim válasza:
nekem is ilyen néha de nem tudom miért mozzilavál nem akadnak
2/8 anonim válasza:
A chrome zabálja a memóriát, minden lap új memóriaegységgel dolgozik. Firefox "egy" memórieegységet használ (ez így annyira nem igaz de megteszi válasznak)
3/8 A kérdező kommentje:
Itt egy megnyitott lappal is problémák vannak. Pedig van 8GB memória amiből dolgozhatna. Nem hiszem, hogy itt ez a probléma.
2014. jan. 20. 10:52
4/8 Pj0tr válasza:
Nekem nem akadozik... Igaz van 16 giga van benne :D Viccet félretéve a munkahelyi laptopjaim-ban 4 és 8 giga van és simán mennek az 1080p-s videók. Frissítetted a chrome-ot?
5/8 anonim válasza:
második vagyok.
Tegnap egy hasonló kérdésre válaszoltam (ott is rosszul), most írta a kérdező hogy a Adobe Flash Playert kellett frissítenie.
6/8 A kérdező kommentje:
"Your Google Chrome browser already includes Adobe Flash Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available."
Ezt írta amikor telepíteni akartam.
2014. jan. 20. 20:11
8/8 A kérdező kommentje:
Igen letöltéskor. De feltelepítettem és nem javult meg. Az Operám is a legfrissebb verziót használja.
2014. jan. 21. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!