Lehetséges nem üres külső merevlemezről Windows telepítés?
Figyelt kérdés
Tudtommal ez nem lehetséges, de osztálytársam szerint kivitelezhető. A külső jelentősen nagyobb, így nem tudom sehova ideiglenesen átmásolni a dolgokat róla.2014. jan. 16. 20:34
1/2 ruster válasza:
Minden megoldás lehetséges, azaz, HDD-ről, asztalról, USB-kulcsról, DVD-ről és természetesen külső HDD-ről is. :)
Lásd lenti link....
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/2 anonim válasza:
Igen, lehetséges! Ha a külső vinyó NTFS-re van formázva, akkor könnyű a dolgod! Felmásolod a telepítő DVD tartalmát közvetlenül a gyökérbe, utána rendszergazdai jogosultsággal rendelkező parancssorban kiadod ezt a parancsot:
bootsect x: /nt60
Ezzel rendszertöltő programot telepítesz a bootsectorba, vagyis az indításához szükséges helyre!
Utána nincs más dolgod, mint újra indítani a gépet, és telepíteni róla a windows-t.
(xp-hez /nt52, win 7-hez, 8-hoz /nt60)
Ha nem megy, akkor keresd őket bizalommal:
Mondd, hogy én ajánlottam (Theos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!