Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VirtualBox segítségével...

Görög Andi kérdése:

VirtualBox segítségével lehet-e 32 bit-es win7 helyett 64bit-est telepíteni?

Figyelt kérdés
Részletesen: mostani op.rendszer win7 ultimate 32bit. ISO fájlként megvan a win7 ultimate 64bit. VirtualBox-szal vagy bármi mással valahogyan meg lehet-e oldani, hogy a gépem 32bites rendszer helyett 64 bites legyen. A problémám oka, hogy nincs dvd-meghajtóm, csak a winchester. Megoldás???

2014. jan. 16. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Azzal ugye tisztában vagy, hogy az így feltelepített Windows csupán virtuális lesz, azaz nem fogja lecserélni a jelenlegit? Semmi előnye nem lenne.

Inkább szerezz egy 8 gigás pendrive-ot, arra egyszerűen lehet telepítőt készíteni az ISO-ból.

2014. jan. 16. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor szerezz egy pendrive-ot...
2014. jan. 16. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs, rosszul írtam, 4 gigás is elég (#1).
2014. jan. 16. 20:19
 4/6 Waptolvaj ***** válasza:
Bizony pendrive kell legalább 4 gigás ahogy írták,aztán letöltöd ultra iso nevű progit avval pendire kirak rendszerindító lemeznek a win7 64 bitest, biost (f11-el) beállítod,hogy usb-ről bootoljon be azt szépen felrakod. Feltételezem a lapod,procid minden adott a 64bithez.
2014. jan. 16. 20:22
 5/6 P.O.C. ***** válasza:

A Windows rendszerek Vista óta tudnak be mount -ol ISO -val települni. Nekem az egyik régebbi gépemen kifagyott a Vista telepítő valami kompatibilitási bug miatt. Amúgy a gép hardveresen tökéletes állapotba volt. Úgy raktam rá a Vista -t, hogy előbb feltelepítettem 32-bites XP -t, rá egy daemon tools -t be mount -oltam vele a Vista ISO és felülírtam az XP -t. Így tökéletesen felment a Vista és nem volt utána semmi gond vele.

Nálad az a gond, hogy nem fog elindulni a telepítőprogram, mert az is 64-bites. Csak akkor tudod felrakni ha beboot -olsz róla.

Tehát marad a pen drivere, amit előttem javasoltak. Egy 4 GB -os elég lesz.

Ezekkel a programokkal tudod pen drive -ra rakni a telepítőt:

Eredeti MSDN iso -hoz ez jó:

[link]

Módosított tákolmányokhoz ez jó:

[link]

2014. jan. 16. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2014. jan. 17. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!