VirtualBox segítségével lehet-e 32 bit-es win7 helyett 64bit-est telepíteni?
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az így feltelepített Windows csupán virtuális lesz, azaz nem fogja lecserélni a jelenlegit? Semmi előnye nem lenne.
Inkább szerezz egy 8 gigás pendrive-ot, arra egyszerűen lehet telepítőt készíteni az ISO-ból.
A Windows rendszerek Vista óta tudnak be mount -ol ISO -val települni. Nekem az egyik régebbi gépemen kifagyott a Vista telepítő valami kompatibilitási bug miatt. Amúgy a gép hardveresen tökéletes állapotba volt. Úgy raktam rá a Vista -t, hogy előbb feltelepítettem 32-bites XP -t, rá egy daemon tools -t be mount -oltam vele a Vista ISO és felülírtam az XP -t. Így tökéletesen felment a Vista és nem volt utána semmi gond vele.
Nálad az a gond, hogy nem fog elindulni a telepítőprogram, mert az is 64-bites. Csak akkor tudod felrakni ha beboot -olsz róla.
Tehát marad a pen drivere, amit előttem javasoltak. Egy 4 GB -os elég lesz.
Ezekkel a programokkal tudod pen drive -ra rakni a telepítőt:
Eredeti MSDN iso -hoz ez jó:
Módosított tákolmányokhoz ez jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!