Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 3d filmet milyen programmal...

3d filmet milyen programmal konvertáljam át hogy a tv-m lejátsza?

Figyelt kérdés
Vettem egy LG 42LA691S típusú 3d tv-t, töltöttem le 3d filmeket amelyek iso kiterjesztéseben vannak, pc-vel össze kötve minden jól működik. De ha lehet szeretném a filmeket külsö hdd-re másolni és ha meg akarom nézni akkor csak rádugom a tv-re és nézem, nem kell pepecselni a géppel. Viszont az iso-t a tv nem ismeri fel. Próbálkoztam vagy 5 programmal ami iso-ból mkv-ra átalakítja a formátumot, semmi beállításhoz nem nyúltam minden maradt úgy ahogy az eredeti fájl. A tv lejátsza a filmet, de nem ismeri fel, hogy 3d-s tartalom lenne. Ha Pc-ről indítom a filmet a tv automatikusan kiírja, hogy 3d és át is kapcsol 3d-s re. Az átkonvertált fájloknál amin semmit nem változtattam azoknál meg nem csinál semmit csak lejátsza sima képpel, ha megnyomom a 3d gombot akkor ugyan be lehet kapcsolni a 3d-t de közel sem olyan mint PC-n hanem 2d-ből konvertál 3d-be. Milyen programmal kellene átkonvertálnom, hogy jól működjön a film? Vagy esetleg az a baj hogy én mkv-ra konvertáltam át? Mire kellene átkonvertálni, hogy jó legyen? A másik dolog pedig az lenne, hogy mikor átkapcsolom a pc-t monitorról a tv-re akkor be van állítva a felbontás 1920×1080-ra de csak maximum 60Hz-es a kép. A tv az 400hz tud működni itt mégis csak max 60hz-et ajánl fel. Ez miért van? Hogy lehetne a hz-et feljebb állítani? A videokártyám sapphire hd 6770 1gb-os, próbáltam a windowson belül is ott is csak 60hz-ig engedi és próbáltam az ati catalysten belül is ott is csak addig engedi. Hol lehetne át állítanom? A monitoromon is csak max 60hz-ig engedi és az 100hz bírná. Válaszokat előre is köszönöm.

2014. jan. 16. 07:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen és azt még elfelejtettem a hz-es problémához, hogy természetesen a legfrissebb driver van fent.
2014. jan. 16. 07:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Tölts sima mkvban. Minek bonyolítod az életed?
2014. jan. 16. 07:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Amilyen filmeket én le szeretnék tölteni azok mind iso kiterjesztésben vannak fent. Nyilván ha lenne mkv akkor abban tölteném és nem tettem volna fel a kérdést...
2014. jan. 16. 09:18
 4/7 A kérdező kommentje:
3d bluray filmekről van szó
2014. jan. 16. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom honnan szoktad leszedni de én is 3d mkv filmeket szedek le és egyik se volt még isoban az ncore-n.
2014. jan. 16. 09:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnos én nem vagy ncore-n.
2014. jan. 16. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
vagyok
2014. jan. 16. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!