Az excel 2007ben hogy tudom azt megcsinálni, hogy olyan elemeket jelölök ki amik között van egy másik oszlop tele adatokkal? Vagy olyan sorokat jelölök ki amik között vannak olyan sorok amik nem kellenek?
Figyelt kérdés
van egy táblázatom .2 oszlopbol és sok sorbol. ki kell jelölnöm részeket de nem kell hozzá sokszor ami közte van mert diagrammot kell csinálnom belőle. többet is ,szoval ha eltávolitok egy oszlopot/sort akkor kitörlödik amit addig csináltam.2014. jan. 13. 23:11
1/5 anonim válasza:
Nyomd le a CTRL-t és úgy kattints a sor/oszlopfejekre. Így több sor/oszloptartományt is kijelölhetsz egy időben.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen !! és azt esetleg nem tudod h hogyan cserélhetem meg két oszlop helyét? még mindig nem csinálja meg amit kéne :S
2014. jan. 14. 01:56
3/5 P.O.C. válasza:
Mihez kell ilyen komplikált kijelölés?
Ha függvényhez, akkor több tartományt vagy cellát is megadhatsz egy függvénynek pontos vesszővel elválasztva pl.: =SZUM(B4:B17;E7:G14;I8:I10;K7)
Ha meg formázáshoz, akkor megcsinálod pár cellán és átmásolod formátum másolóval.
4/5 anonim válasza:
#1 vagyok
"hogyan cserélhetem meg két oszlop helyét?"
Hát én nem tudok ennél jobb módot:
A és B oszlop cseréje esetén
1. B oszloptól jobbra beszúrsz egy új oszlopot
2. A oszlopot kijelölöd, CTRL+X
3. C oszlopot kijelölöd, CTRL+V
4. A oszlopot törlöd
A képleteket is jól fogja módosítani automatikusan, ellenőriztem. :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segitettetek !!!:)
2014. jan. 14. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!