Linux?! Segítség?!
Szisaztok!
Keresek egy olyan embert, aki ért vagy az Arch, Mint vagy Fedora linuxhoz, és aki SZÁNNA RÁM NAPI 20 PERCET!
Röviden és tömören: El akarok kezdeni Linuxon terminálozni,de nem tudom, hogy kezdjek neki. Ehhez keresek embert, és mint láttátok kiválasztottam 3 linuxot és ezek közül valamelyiket szeretném elkezdeni (attól függ melyikre jelenkezik először valaki ;) ), de sajnos nem tudom, hogy hogyan. Remélem találok valakit, aki tényleg tudna segíteni. Nekem az is nagyon nagy segítség lenne, ha linkelni tudna valaki oldalt ahol ki van emelve a Terminálos rész, azon belül parancsok, Terminál bemutatása stb, meg kb minden a terminálról.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
Bocs, de túl sok ideje nem sok embernek van. Ha van konkrét kérdésed, akkor szívesen segít akárki, pl én, de napi rendszerességgel nem fog senki foglalkozni veled.
Pontosan mire vagy kíváncsi? Mi a megoldandó feladat?
A "terminálozás" értelmezhetetlen.
A szabilinuxon találsz anyagot kezdők számára, pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!