FPS korlát feloldása, hogyan?
Figyelt kérdés
CPU: AMD A8 5600K (3.6 Ghz)
RAM: 8GB DDR3 1600 Mhz
VGA: Sapphire 7750 2 GB CrossFireX
Call of Duty 4-ben max a 150 FPS. Beállítottam, hogy 250 legyen, de akkor is kiakad 150-nél. Hogyan lehet megcsinálni?
2014. jan. 8. 16:46
1/7 anonim válasza:
/cg_maxfps 250
Ha nem megy feljebb, akkor annyit tud a géped.
2/7 anonim válasza:
lehet, hogy csak be van kapcsolva a videokártyánál a függőleges szinkronizálás (bár ebben az esetben soknak tűnik az a 150 FPS, de egy próbát megér)
3/7 anonim válasza:
némelyik játékbam gyárilag van egy fps korlát de az csak a multiplayer részben érvényes
4/7 A kérdező kommentje:
Ezelőtt egy VGA-val volt néhol 250 FPS, mert annyira állítottam a játékban. Most meg 150-nél kiakad, azaz mehetne még jóval fel..
2014. jan. 8. 17:20
5/7 anonim válasza:
akkor a vga beállításait nézd át, olyat keress, hogy VSYNC
6/7 A kérdező kommentje:
Már megvan, a codban átállítottam azt is véletlenül.. és egyéb játékokban? Például a NFS Rivalsban valahol jobban lemegy az FPS, mint egy VGA-val, de 30-nál nem megy feljebb, pedig látszik rajta, hogy bőven mehetne..
2014. jan. 8. 17:36
7/7 anonim válasza:
Persze, mert az EA olyan kedves volt, hogy lekorlátozta az fps-t 30-ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!