Jó játék az a minecraft?
Szerintem Single playerben elég hamar meg lehet unni, de adaptív, hogy a következő kanyarban mit találsz. Multiban biztos sokkal érdekesebb.
Kreatív módban meg van egy végtelen kockányi legód, azzal el lehet szórakázni magában is. :D
Az emberek fele utálja, a másik fele isteníti ez egyénfüggő.
(én imádom :) )
a minecraft...nos igen a minecraft szerintem az eggyik leges legjobb játék én nagyon szeretem a lényege hogy túléljük a megpróbáltatásokat ... ezeket mérföldköveknek nevezzuk , több mérföld kö is van ..van rengeteg sok élölény a játékban (szörnyek , állatok ,-ezeket a játékban moboknak nevezzuk ) rengeteg sok -kocka- van a játékban amit blokkoknak nevezunk ... attol fugg hogy mien minecraftal játszanál 1.5.2 vel ami egy regebbi verzio de ez is nagyon jó ( én ezt használom ) és van 1.6.2 ez az ujjab verzio amiben van ló ls sok uj blokk is én csak ajánlani tudom naggyon jó :DD (vannak különbözö minecraftok de én ezeket ajánlom : mestermc-1.6.2 lazuritcraft-1.6.2 empirecraft-1.5.2(ezt használom de most sajnos nem megy )
REMÉLEM SIKÜRT MEGGYÖZNÖM TÉGED ARROL HOGY JÁCC A MINECRAFTAL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!