Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó játék az a minecraft?

Jó játék az a minecraft?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Valakinek bejon, valakinek nem. Probald ki es dontsd el magad hogy Neked tetszik-e.
2014. jan. 4. 19:13
 2/7 Komplikato ***** válasza:

Szerintem Single playerben elég hamar meg lehet unni, de adaptív, hogy a következő kanyarban mit találsz. Multiban biztos sokkal érdekesebb.

Kreatív módban meg van egy végtelen kockányi legód, azzal el lehet szórakázni magában is. :D

2014. jan. 4. 19:38
 3/7 halalfalo ***** válasza:

Az emberek fele utálja, a másik fele isteníti ez egyénfüggő.

(én imádom :) )

2014. jan. 4. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
A harmadik fele pedig semlegesen vélekedik :D
2014. jan. 4. 20:07
 5/7 anonim válasza:
Ez a kérdès furcsa.mert egyértelműen KIRÁLY!!!!
2014. jan. 4. 20:56
 6/7 anonim válasza:
Van aki azért nem játszik mert pixeles, de nagyon... Amúgy imádom
2014. jan. 6. 22:46
 7/7 anonim válasza:

a minecraft...nos igen a minecraft szerintem az eggyik leges legjobb játék én nagyon szeretem a lényege hogy túléljük a megpróbáltatásokat ... ezeket mérföldköveknek nevezzuk , több mérföld kö is van ..van rengeteg sok élölény a játékban (szörnyek , állatok ,-ezeket a játékban moboknak nevezzuk ) rengeteg sok -kocka- van a játékban amit blokkoknak nevezunk ... attol fugg hogy mien minecraftal játszanál 1.5.2 vel ami egy regebbi verzio de ez is nagyon jó ( én ezt használom ) és van 1.6.2 ez az ujjab verzio amiben van ló ls sok uj blokk is én csak ajánlani tudom naggyon jó :DD (vannak különbözö minecraftok de én ezeket ajánlom : mestermc-1.6.2 lazuritcraft-1.6.2 empirecraft-1.5.2(ezt használom de most sajnos nem megy )

REMÉLEM SIKÜRT MEGGYÖZNÖM TÉGED ARROL HOGY JÁCC A MINECRAFTAL

2014. jan. 7. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!