Szerintem nem sokan játszanak vele, csak az az 1-2 minecraftos telekérdezi folyton a gyik-et, ezért látszanak soknak.
2013. dec. 16. 20:27
2/7 anonim válasza:
népszerű a10-02 évesek körében mert rengeteg tört van belőle
a grafika direkt ilyen ronda mert így nagyobb a piac ami fura mert a gépigénye nem olyan alacsony mint amit gondolnál. személy szerint egy bő1.5 hónap alatt meguntam úgy hogy mindig haverokkal hülyültünk.
2013. dec. 16. 20:32
3/7 miért.én? válasza:
Anno, mikor még a 80-as években a C-16-al gyűrtük, talán jó lett volna, ma már kissé túl van csicsázva. :)
2013. dec. 16. 20:41
4/7 anonim válasza:
Én még kb 2 éve játszottam először, de aztán a sok hülye update és bug miatt meguntam... Most így idősebb fejjel visszagondolva elég szar játék.
Ha megnézed a minceaft gamere-k 90% 12 év alatt van...
Hogy miért szeretik? Mert van benne bukitszejvej
2013. dec. 16. 20:46
5/7 anonim válasza:
Réteg játék. Azoknak való, akik képesek és tudnak anélkül játszani, hogy megmondaná nekik a játék: "Menj jobbra, vegyél fel lőszert, aztán a következő házban lőj le mindenkit". Nincs igazán célja, azt csinálsz benne amit akarsz. És itt a bökkenő, a legtöbb ember nem tudja, hogy mit akar. Nem tud anélkül alkotni, játszani, hogy valaki irányítaná minden egyes lépését. A grafika azért olyan, amilyen, mivel java alapú a játék, ennyit lehet kihozni belőle. A 80-as években (sőt, szerintem még a 90 években) sem volt hasonló kaliberű sandbox játék, nyilvánvalóan a hardverek teljesítményének limitáltsága miatt.
2013. dec. 16. 20:47
6/7 A kérdező kommentje:
"Hogy miért szeretik? Mert van benne bukitszejvej"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!