Hogyan tudom elérni, hogy a PowerPointban beállított aláfestő zenét ne egy beállított mappából "olvassa" ki, hanem a képekkel együtt mentve legyen a zene is? Ha nem érthető, kifejtem lent.
Figyelt kérdés
Csináltam egy bemutatót, képek, effektusok rendben, van egy aláfestő zeném, amihez időzítve vannak a képek. De ha a zenét, ami szól, az eredeti helyéről másik mappába helyezem, már csak a képek váltakoznak némán, a zene nem szól. Mit csináljak, hogy szóljon az eredeti zenei fájltól függetlenül is?2009. nov. 29. 15:39
1/7 anonim válasza:
a zene amit beszúrsz CSAK WAV kiterjesztésű zenei fájl lehet, csak az exportálódik a ppt-vel együtt!
2/7 anonim válasza:
az épül bele a ppt bemutatóba, úgy hogy el is küldheted másoknak, megy a ppt-vel együtt. (ha letörlöd azt a zenét a gépedről, amit beszúrtál, akkor is műkszik, mert már be van integrálva a bemutatóba.
a varázs szó: (akármizenecím).wav, kiterjesztés!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!
2009. nov. 29. 16:14
4/7 A kérdező kommentje:
Átkonvertáltam a zenémet wav-ba, kicseréltem a bemutatóban és nem jó!
Mit csinálok rosszul?
2009. nov. 29. 16:31
6/7 anonim válasza:
ha nem sikerülne a képeken bemutatott módon, küld el a zenét és a ppt, 1 Zip, vagy RAR csomiba /frici09@gmail.com / integrálom, és magyarázattal visszaküldöm.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy, közben rájöttem, mi volt a baj. A képek (bár nem pont ilyen formában) kicsit segítettek.
Még egyszer köszönöm!!!
2009. nov. 29. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!