Nagyon gyorsna kellene a segítség. Letöltöttem egy Picasa3 nevű programot, hogyan tudnám törölni?
nem értem ... a formátum a méret, felbontás, stb ... ezeket nem írja át
a kiterjesztését sem
akkor mit?
ha a rendszerben írta át, hogy mostantól ha a képre kattintasz akkor a Picasa nyissa meg, akkor több lépés a megoldás
- uninstallálod (ha a saját programkönyvtárában nincs olyan, akkor a vezérlőpult/programok telepítése/törlése
- aztán rámész sorban egy-egy különböző kiterjesztésű képre (jpg, bmp, stb), jobb egér és tulajdonságok, és mindegyik fajtán külön beállítod, hogy mihez rendeled hozzá (milyn progi nyissa meg) ... bonyolult?
grrr
régen még az első picasát használtam, azóta nem, de értsd már meg, hogy csak saját magához rendelte a képek megnyitását
csináld meg amit fent írtam (a képek nem fognak törlődni)
tehát törlöm a programot?
bocsi, én az ilyenkehz holt hülye vagyok köszia a türelmet.
vezérlőpult/programok telepítése/törlése nem sima törlés, hanem uninstal ... ha rámész a menüre, akkor kapsz egy ablakban egy listát ... ott megkeresed a picasát és az eltávolítását választod
aztán rámész az intézőben egy-egy kép típusra, jobb egér, tulajdonságok és ott beállítod azt amivel eddig megnyitottad a képeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!