Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Assasin's Creed 1 Nem indul...

Assasin's Creed 1 Nem indul el? Segítség!

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy letöltöttem a az AC-nak az első részét fel telepítettem, de ha rákattintok az ikonra el se indul tölt egy picit majd megáll és nem történik semmi mintha rá se kattintottam volna. Windows 7-em van ezért evidens arra töltöttem le viszont a gépigényét elnézve Vistán és XP-én megy de hallottam olyat is hogy gond nélkűl megy Win 7-en is akkor most jó a Win7 és a problémámra megoldás is kérnék? Ja és az Intel Pentium vidikártya jó hozzá?

2014. jan. 2. 11:57
 1/5 A kérdező kommentje:

Ez egy eléggé összetett kérdés volt de ezekre szeretnék választ kapni: Jó e az AC Win 7-en?

Jó e hozzá a vidikártyám?

Miért nem indul el a játék ha rákattolok az ikonjára?

2014. jan. 2. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:

"Intel Pentium vidikártya"

ilyen videokártya nem létezik!

A, rossz a játék, mivel töltöttek között előfordul az ilyen.

B, nem jó hozzá a crack, több mint való ez a bibi.

2014. jan. 2. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor a videókártyámat rosszul olvastam.

Le tudná valaki írni akkor a telepítés menetét hátha valamit rosszul csináltam.Ha kérhetem részletesen. Illetve egy működő cracket sehol nem találok cracket a googlen

2014. jan. 2. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi, kalózverzió esetén általában két variáció van, 1. telepítőfájl, lefuttatása után exe, vagy cd képfájl, ami után crack fájl.

AC1 annyira régi, hogy még telibe szarták a védelmet, tutira nem okés a géped és a kalózváltozat között valami.

Tölts le egy másikat.

2014. jan. 2. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Már el keztem egy másikat tölteni ami szerintem jó lesz.

És tudom mi milyen file van mivel kell telepíteni bemountolni de a menetét mert hátha megtalálom a hibát, vagy hátha rosszul csináltam valamit.

2014. jan. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!