Hogyan lehet megcsinalni hogy a projektor által kivetitett kép különálló asztal legyen?
Figyelt kérdés
Egyszer egy eloadáson láttam:
Az eloadó a laptpján elokészitette aztan ugy huzta át a dolgokat a projektor által kivetitett képre mintha az is egy kulonálló asztal lenne mint amikor két monitor van a gépre kötve egyszerre.
Ezt hogy lehet megcsinalni?
Az eloadó macbookon dolgozott ha ez szamit.
2013. dec. 31. 01:41
1/8 anonim válasza:
Pontosan úgy, mint a mikor két monitor van a gépre kötve, mivel a projektor is monitor.
2/8 A kérdező kommentje:
amikor rákötöm a projektorra a laptopomat akkor a laptop képét vetiti ki, a kérdés félreértheto volt csak olvastam a válaszodat olvastam valahonnan még régebben nem tudom hogy kell csinalni
2013. dec. 31. 02:19
3/8 A kérdező kommentje:
szoval annyit ertek hozzá hogy van egy kábel egyik vége projektor masik laptop és olyat szeretnék hogy két különálló asztalom legyen es az egyikrol a masikra át tudjak huzni dolgokat, amit én csinálok azzal ugyanaz a kép lesz a monitoron és a projektoron... igy most értheto volt értheto vagy osszevissza beszélek ?
2013. dec. 31. 02:22
4/8 anonim válasza:
Klónozás helyett extended (kiterjesztett) módba rakd.
5/8 A kérdező kommentje:
koszi :)
2013. dec. 31. 03:03
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
utolso koszi ez a legegyszerubb!
2014. jan. 3. 23:38
8/8 anonim válasza:
Hát, azt megnézem, hogy macbookon hogy lesz ez a legegyszerűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!