Melyik az a program ami a 3d-s filmek képét a videokártya két kimenetére teszi?
Egy videó kártyának két kimenete lenne? Ezt hogy érted?
Nem világos a kérdés. 3ÍD megjelenítésre képes kártya videó kimenetére és a szemüveg vezérlő kimenetre gondolsz? Az tényleg kettő kimenetet jelent.
Ahogy megpróbálom tovább értelmezni a kérdést, arra következtetek, hogy esetleg nem ismered a 3D megjelenítés elvét. Az aktív 3D megjelenítéshez egyszer ki kell küldeni a képernyőre a bal szemnek szánt képet. Azzal egy időben a szemüveget úgy kell vezérelni, hogy a jobb szemet takarja el az beépített LCD panel.
Aztán ki kell küldeni a jobb szemnek szánt képet és a bal szem előtt lévő LCD panelnek kell elsötétednie, hogy a kép csak a hozzá tartozó szemhez juthasson el. Mindezt másodpercenként legalább 120-szor (60-60), szor kell megtenni.
Erre szolgálnak az nVidia vagy az Asus videó kártyák, amihez egységként és együtt működve tartozik egy telepítő lemez a 3D kezelő programmal és a két LCD panelt tartalmazó szemüveggel.
ilyesmi kell hozzá:
nVidia GeForce 3D Vision 2 Kit szemüveg csomag
--A "3ÍD" pontosabban 3D akart lenni--
Épp nézem, ebben a csomagban nem tudom benne van-e a kártya, de a leírt kártya típus is kell hozzá.
Sz.gép boltban szerintem megmondják benne van-e.
Azért gondoltam a 3D-re, mert az elején kiemelten említed.
Ahhoz viszont kell még valami, hogy láthasd is térben.
Vagy egy ilyen kártya szemüveggel és programmal,
vagy egy passzív 3D monitor a hozzá való szemüveggel.
gondolom, akkor át akarod tenni videóra?
Mi a célod a kimenettel? Mire küldenéd át? A 3D tv-hez HDMI kábelre kellene küldeni.
Egyébként léteznek olyan digitalizáló kártyák vagy USB egységek is, ami a programjával kezeli a videók ki-be küldését.
Ja már értem, viszont erre nem tudom a választ, lehet-e egyáltalán. Kellene valami ami bal és jobb képpé szedi szét.
Tényleg nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!