Szerintetek menne a Battlefield 3 a gépemen?
Figyelt kérdés
Gépem összeállítása:
Alaplap: gigabyte g31m-es2c
videokártya: Gigabyte geforce gt630 1gb
Ram: 3 gb
Cpu: Intel pentium (R) dual-core e5300 2.6 ghz
Nem az a lényeg hogy ultrán toljam hasonló maga csak a játék élmény :D. a Battlefield 4 -et meg meg se próbálom, mert az meg oda-vissza szaggatna :D
2013. dec. 28. 15:51
1/6 anonim válasza:
Igen menne , de vissza kell fogni a grafikai beállításokat.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!! a Battlefield 4 meg semmi féle képen ugye ? ja és nem dx 11 en akarok játszani :D
2013. dec. 28. 16:10
3/6 Papp Márkus válasza:
menni menni fog csak ha 2 magos a procid akkor a hang szaggatni fog. El fog menni low grafikán 20-30 FPS-el csak a hang fog szaggatni de nagyon
4/6 anonim válasza:
Ha még nem vetted meg akkor NEHOGY megvedd mert megfogod bánni mivel csak low-on menne de úgy pedig nagyon rossz.
5/6 A kérdező kommentje:
de én nem szeretem megvenni :D !
2014. jan. 4. 11:48
6/6 A kérdező kommentje:
nyilván azért vettem pc-t és nem konzolt :D !!
2014. jan. 4. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!