Újra lett rakva a gépem, de szaggat minden játék hiába fent vannak a programok amik kellenek. Mi lehet a baj? Több lent.
Figyelt kérdés
Nemrég újra lett rakva a gépem és sokkal gyorsabb is lett,de a játékok viszont meg szaggatnak. Régebben pl a BFBC2,Splinter Cell Conviction 30-40 fps futottak Médium beállításon.Most pedig felraktam az Alan Wake-t és a legalacsonyabb beállításon 1-2 FPS,I am Alive is majdnem a legkisebb beállításon fut 20-25 fps el.
Minden driver fel van rakva így nem tudom mi lehet főleg úgy,hogy a windows meg sokkal gyorsabb lett.
Ez a konfiguráció:
Intel Core I3-2310M
NVIDIA GeForce GT520M 1GB CUDA
4GB DDR3 RAM
2013. dec. 27. 16:20
1/1 anonim válasza:
Nekem pl vírusirtó lassította. Azóta nincs vírusirtóm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!