Photoshop CS5-ben GIF-et élesíteni hogy lehet?
Mint bármelyik egyéb formátumot.
Megint egy általános kérdés, amiből meg kéne álmodnunk, hogy mi jár a fejedben. Nem lehetett volna egy fél mondatban megsejtetni?
Ha jól tudom a cs5 verzió még nem kezeli az animált gif-eket, de a photoshop nem is erre való.
Használj céleszközt: valamilyen animált gif editort. Rengeteg ingyenest találni a neten.
@Drone007:
Egyelőre szó sem volt _animált_ GIFekről, de meglep, ha azokat a CS5 tényleg nem kezeli. Abban viszont igazad van, hogy nem arra való. Ettől függetlenül viszont nem biztos, hogy a GIF-editorok élesítéssel is foglalkoznak.
@tabaki: a kérdés cimkéi között fellelhető "animáció" szóra reagálva írtam a választ.
Egy animált gif szerkesztő miért ne tudna élesítést végezni a képeken? Én régebben a Jasc Animation Shop-ot használtam (10 éves progi), de már az is tudott rengeteg dolgot művelni a képekkel egy animált gif-ben. Ha jól tudom azóta ingyenesen használható a 3.11-es verziója.
@Drone007:
Hát, bocsi, mindkét dologban igazad van: Tényleg ott van a címkék közt, és tényleg miért ne élesíthetne egy animátor-program? Én inkább csak összerakásra használtam ilyeneket, ezért beértem a legegyszerűbbekkel, eddig nem foglalkoztam azzal, hogy egy kifinomultabb változat mit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!