Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen jó photoshop programok...

Milyen jó photoshop programok vannak?

Figyelt kérdés
Olyanokat szeretnék amikrt nem nehéz használni és jö képeket lehet csinàlni !

2013. dec. 23. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:

A Photoshop maga egy program, neve bejegyzett védjegy, így nincsenek "photoshop programok", az az egy van.

Ha képszerkesztő kell, és könnyű, akkor az ArcSoft Photostudio nevűt tudom ajánlani. Nem túl közismert, annál hatékonyabb.

Egyébként nem csinálod velük a képet, arra ott a fényképezőgép. Ezekkel szerkesztesz.

2013. dec. 23. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
persze értem hogy szerkesztem úgy gondoltam köszi.
2013. dec. 23. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Az egyik véglet az instagram, a másik véglet meg a paint.

Ezek között úgyis neked kell megtalálni, hogy melyik kell, mert az egyik "jaj túl bonyolult", amásik meg "jaj de ezzel nem is lehet olyan képet csinálni" blabla. Szóval leginkább magadon tudsz segíteni, mert még mindig nem mondtad, hogy mi az a "JÓ" kép.

2013. dec. 23. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Photoshop, Gimp
2013. dec. 23. 23:32
 5/6 tabaki ***** válasza:

Kezdésnek Phoxo, PicPick vagy online rajzprogramok. Azt, hogy neked mi számít jó képnek, hadd ne én találjam ki. Az én mércém szerint a legtöbb képszerkesztő használható, ha nem sajnálod rá a munkát.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..

2013. dec. 24. 00:22
 6/6 uno20001 ***** válasza:
Gimp.
2013. dec. 24. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!