Xbox360 emulátor szeretnék használni jó rá a gépem? és valaki el magyarázná, hogyan kell fel telepíteni, és BIOS-t frissíteni?
Processzor: AMD Athlon II X3 460
Memória: Kingmax 2x2GB 1333MHz DDR3
Videókártya: Powercolor 6750 2GB DDR3 GF R84K-NI3
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Gigabyte 970A-D3
Merevlemez: Hitachi Deskstar 160GB SATA II 8MB HDS721616PLA380
Nincs egy órája, hogy nézegettem emulátorokat, de szerintem se PS3, Se x360 emulátor nincs, a PS2 és Xbox emulátorok meg több mindennel nem mennek, mint igen ...
Még a Dolphin (Game Cube/Wii) emulátorral is egy csomó minden lassú mai gépeken, pedig az gyengébb vas.
Hmmm. Visszavonom, mert van ilyen program:
A te géped a minimum és javasolt között van félúton, gondolom beállításoknál némi kompromisszummal mennie kell.
Telepítéshez ezt találtam, de ez angol: http://www.youtube.com/watch?v=kh_FUlpYNkw
Nincs ilyen. Ez az oldal 5-6 éves.
Figyelj barátom az egy IBM power proci 3.6 ghz 3 magos. Ennek emúlására legalább dupla ennyi kéne. Vagyis az én procim lenne az alap, 6 magos I7, és a XEON proci 12 magos ajánlott. Mondjuk ramból 8-12 kell hanem inkább 16. Mert zabálna az rendesen. Nekem mondjuk 32 gigám van, de szerintem még lehet azon akadna.
Vegyél egyet 40 ezer ft.
Azt egy asztali PC nemtudja leemulálni.
Egyébként egy PC-n sokkal szebbek a játékok, és az Xbox kontrollert lehet használni.
Persze egy gamer PC nem 40 ropi, hanem kb 150-170.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!