Leszedtem az Androidos telefonomra a psx4droid progit (ez egy PSP Emulátor), de valami BIOS kódot akar tőlem. Az meg mi, és honnan szerezhetem meg?
XD
Megtaláltam mi a BIOS kódot d.u. belinkelem
Leszeded a telódra az "SCPH1001" -et, a Marketen beírod, hogy "unzip", és erre kidob egy file managert. Töltsd le. Keresd meg benne a BIOS fájlt, nyomj rá hosszan, és válaszd az "unzip" lehetőséget. Ezután benne lesz a fájl. Az psx4droid -ban megkeresed az unzippelt kfájlt és kész.
Hát, annyit csinál, hogy megnyitja a játékot, aztán bezárja, de csak fekete képernyőt zárja. Amúgy kösz. :D
Megpróbálom délután másik játékkal.
Biztos vagy benne, hogy egy ez PSP emulator?
Szerintem inkább PS1 emulátor, amúgy is, PSP emulator csak JAVA alapú, meg egy C++-al írt létezik, úgy tudom. És azok sem az igaziak még, bár a JAVA alapú JPCSP legalább egy csomó forgalomba került játékot futtat.
Amúgy egy kis leírás róla, tényleg PSX-re van, bár a neve is ezt sugallta: [link]
Mi a különbség a PSP és a PSX között? :O Bocsi, de nem vagyok profi PSP témában.
Erre a bizonyos PSX -re is vannak olyan jó játékok, mint például a Sims? Nekem a hajótörtöttes kéne főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!