Miért nem tudom megnyitni az nfo-fájlokat?
Egy ismerősöm szedte le nekem pendrive-ra egy játékot nfo fájl-ban és mikor megnyitom ezt írja ki :"A Rendszerinformáció nem tudja megnyitni ezt az NFO-fájlt. Lehet, hogy sérült, vagy fel nem ismert verziójú."
Miért van ez?? (Windows Vistám van)
A keresőt még véletlenül se használd!
NFO fájl kiterjesztés
Kategória: Szöveges
Ismertető: Szöveges fájl, ami kalóz programokról tartalmaz információt. Tartalmazza a prgram változat leírását, és a terjesztők azonosítóját is. Általában a kalózprogrammal együtt terjesztik. A Windows a Microsoft Help programmal próbálja megnyitni, sikertelenül, ehelyett egy egyszerű szövegszerkesztővel lehet megnézni a tartalmát. (pl. Jegyzettömb)
Létezik kifejezetten NFO-nézegető is:
Ettől függetlenül az NFO valóban egy közönséges szövegfájl, a játékoknak legfeljebb szériaszámát, usernevét, effélét szokták benne mellékelni. Ha a méretét megnézed, szerintem máris gyanús lehet, hogy hogyan férhetne el benne egy játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!