Van valami esély a Windows 7-ben ntfs titkosított fájlokat más operációs rendszerből megnyitni valamilyen módon?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen fájljaim és szeretném visszaszerezni őket, de nem igazán tudom a gép újratelepítése és a visszafejtőkulcs elvesztése után... Amúgy windows 7 alatt lettek titkosítva, most 8-am van.2013. szept. 6. 20:50
1/7 soccerway válasza:
a kulcs arra van kitalálni, anélkül nincs mit tenni, ezért titkosítás a titkosítás.
2/7 tabaki válasza:
A fájlod a kulcs alapján át van rendezve, tehát nincs meg benne eredeti formájában a tartalma.
3/7 A kérdező kommentje:
És nincs semmilyen program? Bármi módszer??
2013. szept. 7. 08:17
4/7 tabaki válasza:
Sok múlik a jelszó hosszán és bonyolultságán. Négy-öt karakteres egyszerű kombináció után még van reális esélyed, utána nemigen. Így otthonra esetleg nem védted le őket igazán paranoid módon, ezért talán próbálkozhatsz, de csodát ne várj. Bocs, el kell rohannom, nem mentem utána a linkeknek, csak egy gyors keresés:
5/7 A kérdező kommentje:
ööö nem én csináltam a jelszót, ahogy mondtam ntfs titkosítás, szóval EFS titkosította a fájlokat! A fájlokon jobb kattintással, tulajdonságok, speciális és mappa titkosítása az adatvédelem érdekében-el titkosítottam. És nincs meg a windows által generált visszafejtőkulcs.
2013. szept. 7. 11:01
6/7 tabaki válasza:
Jappardon... Hát, sajnos nagyon úgy tűnik, hogy keresztet vethetsz rájuk. Újratelepítéskor formáztad is a lemezt? Hátha van valami minimális remény arra, hogy megőrződött valami tárolófájl. Nem mintha tudnék vele mit kezdeni, ha előkerülne, de talán valaki nálam okosabb... én azt se tudom, mit kéne keresni, ha ez egyáltalán így megy.
7/7 A kérdező kommentje:
3 windows-om volt azóta, a mostani pedig már egy másik merevlemezen van. Szóval ez is ugrott, de ha valakinek mégis van valami jó ötlete, továbbra is nyitott vagyok rá!
2013. szept. 7. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!