Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok operációs...

Miért nem tudok operációs rendszert a laptopomra? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Nos kaptam egy laptopot amin linux volt mint op rendszer de én értettem a használatához így rá akartam rakni a windows 7 et feltelepítettem de nem akart elindulni. ismerősöm azt mondta lehet hogy csak a linuxot lehet rá rakni ezért a linuxot vissza akartam rakni de azt se engedte se cd ről se pendriveről. mit csináljak? adjatok tippet légyszíves

2013. dec. 25. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Soha nem fejtitek ki, hogy mit értetek az alatt, hogy "nem engedte". Amikor beraktad a telepítő lemezt, akkor megjelent Gandalf a képernyőn, és ordítani kezdett, hogy "YOU SHALL NOT PASS"???
2013. dec. 25. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:
ha el olvastad volna RENDESEN "vissza akartam rakni a linuxot" újra akartam telepíteni de nem engedte cd ről se pendrivéről
2013. dec. 25. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
De mi az, hogy nem engedte???
2013. dec. 25. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem ismeri fel mint úgy mint boot a cdt a pendrive-val pedig azt írja ki no bootable device -- insert... meg a többi
2013. dec. 25. 18:52
 5/7 claidheamohmor ***** válasza:
Akkor valamit nem jól csináltál. Menj be a BIOS-ba, nézd meg, hogy a boot sorrendben az optikai meghajtó legyen az első (vagy az USB, de akkor egy bootolható USB-telepítőimage kell, anélkül nem fog menni), tegyél be egy bootolható telepítőlemezt, és mennie kell.
2013. dec. 25. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem nem engedte, csak a boot sorrend nincs jól beállítva, ahogy fentebb is írták.
2013. dec. 25. 19:10
 7/7 tabaki ***** válasza:

"ismerősöm azt mondta lehet hogy csak a linuxot lehet rá rakni"

Gondolom, azért hallgattál rá, mert ő jobban ért hozzá, mint te... Ezek után semmit ne intézz el általánosságokkal ("feltelepítettem de nem akart elindulni", "vissza akartam rakni de azt se engedte"), mert mások által nehezen saccolható meg, hogy miből, mire következtettél, és mi történt valójában. Írjál le inkább minden apró lépést, pontos hibaüzenetekkel.

2013. dec. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!