Ha Steamon megadom a mastercard kártyaszámom, nem lopnak meg?
Figyelt kérdés
Szeretnék játékot venni Steam nevezetű jósággal. Kosárba is raktam a kiválasztott játékot. A Master Card fizetési mód, meg is felelne, de arra lettem figyelmes,hogy meg kell adnom a kártyaszámom. És ők vonják le róla a pénzt. De ezek után ők annyit vonhatnak le amennyit akarnak. Ha letudtak vonni mondjuk 10€ , akkor nyugodtan letudnak 100€ is. Nincs valami olyan funkció,hogy én utaljam el nekik a játék árát ? Vagy mi garantálj biztosan, hogy csak azt a pénzt vonja le a kártyáról, mint ami a játék ? (bocsi,ha rossz menüpontba írtam)2013. dec. 22. 19:42
1/7 anonim válasza:
hidd el! Naponta több ezer ember vásárol steamrol és még sose loptak meg senkit.
Nyugodtan vásárolhatsz onnan :)
2/7 anonim válasza:
esetleg nyitsz egy új számlát amin csak kis összeget tartasz mindig, ha meg szeretnél volna valamit vásárolni és arról intézed az ilyeneket
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, énis hasonlókat hallottam, de kézzel fekvő dolog nincsen esetleg,ami ténnyekkel támasztja alá ?
2013. dec. 22. 20:26
4/7 anonim válasza:
tények? Ha a Tesco-ban vásárolsz akkor többet leszednek? :D
Nekem van kb 30 játékom és az összeset bankkártyára vettem.. Még sosem ,,lopott" meg a steam. Nem érdekük. Ha kiderülne, hogy valakitől lenyúlják a pénzt, akkor gyorsan terjedne a hír és a steam-nek hatalmas kiesése lenne és nem is beszélve a büntetésekről...
5/7 A kérdező kommentje:
De halottam már olyant,hogy minden játéknak a dupláját vonták le a kártyájáról. Ha véletlen mégis ilyen történik, mit lehet csinálni ?
2013. dec. 22. 20:49
6/7 anonim válasza:
Akkor sírj anyukádnak, vagy jelentsed fel...
Ez ilyen ,,mítoszok", hogy dupláját vonták le meg stb, ez olyan mint, hogy a mikulás meg a fogtündér létezik és esténként mikor alszol megerőszakol...
7/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nyugodtan rendelhetek, és ha véletlen meglopnak, felkell tolni őket. Köszi az összes választ!
2013. dec. 23. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!