Mit tegyek ha nincs kártyaszámom?
Még ami talán fontos.
Nem vagyok benne biztos, de olyan appot kell választani ami full ingyenes nincs benne In-App-Purchase sem.
Ott van a példában egy.
Én vagyok az 1. és a 3. is.
Ezt nem tudom én kártyával regisztráltam. Viszont tudom, hogy van aki anélkül használja. Sőt a kártya kérése ki is kapcsolható.
Én csak akkor kapcsolom be amikor fizetős alkalmazást akarok letölteni. Minden más esetben ki van kapcsolva.
Nézd ott a Payment Information sornál.
Az Asphalt 8-at én le tudom tölteni, nem tudom, hogy nálad mi a gond.
Fontos kérdések kérlek válaszolj rájuk!
Úgy regisztáltál, ahogy az első hozzászólásnál linkeltem?
Semmilyen FREE appot nem tudsz letölteni? Olyat amiben nincs In App Purchase.
Ez egy full free app. Ezt sem tudod letölteni?
"Verificatiom Required"
Ezt hol írja ki és mi?
Tehát ha jól értem, akkor olyan alkalmazásokat le tudsz tölteni, amikben nincs In-App-Purchase és full ingyenesek?
Csak azokat nem amikben van fizetési lehetőség.
Akkor valószínűleg azért nem tudod, mert először mindenképp egy bankkártyával kellene igazolni.
A gépen az iTunes-ban megnyitom az Accountomat.
Majd bal oldalon van egy zöld ikon iTunes Store felirattal. Katt.
Bal oldalon felül megjelenik az Apple ID-m, arra klikkelve pedig kiválasztom az Account-ot.
Utána azt a képet látod amit linkeltem az előbb és ott a Payment-nél az Edit gombra kattintva tudom megadni a kártya adataimat.
Jelenleg a None van kiválasztva.
Választhatok, hogy Visa, MasterCard, vagy American Express, vagy a None.
Ja, bocs elnéztem. Látom, hogy a Real Racing 3 lejön. Pedig az is IAP-es.
Ráadásul biztos vagyok benne, hogy az Asphaltot úgy töltöttem le, hogy nem volt megadva semmilyen kártyaszám vagyis None-ra volt állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!